Katoenstraat 24 - 2490 Balen
Tel.: 03 500 98 67 info@laswerkenseigers.be
Contacteer ons!
contact
Kies voor solide poorten in stijl.

Uw prachtige poorten met complete afwerking

Wenst u een gebruiksvriendelijke garagepoort? Is uw bedrijf op zoek naar lassers om diverse poorten snel en efficiënt af te werken? Dan bieden wij u in regio Balen een veelzijdige service op maat.

Uitgebreide mogelijkheden

Onze ervaren en gecertificeerde lassers kunnen alle mogelijke poorten plaatsen volgens het boekje. Op basis van uw foto’s, maken wij poorten op maat na. We hebben daarbij oog voor elk detail en werken uitsluitend met kwalitatieve materialen. Ons bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in aluminium en inox, maar ook andere poorten vormen geen probleem.

U kan een beroep doen op onze service als particulier of ondernemer. Daarnaast werken we in onderaanneming voor bedrijven. U rekent steeds op competitieve prijzen.

Automatisatie en afwerking

Ons bedrijf doet niet enkel het laswerk, maar regelt ook de service achteraf. Zo zijn we gespecialiseerd in het automatiseren van poorten rond Balen. We blijven continu op de hoogte van de nieuwste technologieën, zodat u kan rekenen op een innovatieve dienstverlening. Verder staan we in voor de plaatsing op maat en de kleur naar wens. Zo bent u zeker van een duurzame afwerking van uw poorten.

Overtuigd? Vraag dan meteen om uw gratis offerte!

Laswerken Seigers BVBA
Clikc+