Katoenstraat 24 - 2490 Balen
Tel.: 03 500 98 67 info@laswerkenseigers.be
Contacteer ons!
contact
We garanderen een vlotte afwerking van al uw praktische schuifwanden.

Uw gemakkelijke schuifwanden voor binnen en buiten

Wenst u een handige schuifwand om een open gevoel te creëren in uw interieur? Verlangt u een gebruiksvriendelijke schuifdeur naar uw terras? Doe dan een beroep op onze snelle en efficiënte dienstverlening!

Diverse modellen

Onze vakmannen uit Balen zijn gespecialiseerd in de plaatsing en afwerking van schuifdeuren en wanden. We bieden u uitgebreide mogelijkheden binnen uw stijl en prijsklasse. Indien gewenst, verschaffen we u vrijblijvend deskundig advies op maat.

Uw bedrijf kan ons ook inschakelen als professionele partner. Wij helpen u bij uw project en garanderen een nauwkeurige plaatsing van schuifwanden regio Balen.

Flexibele werkuren

We doen er alles aan om particulieren en ondernemers een vlotte service te garanderen. Daarom hanteren we bijzonder flexibele werkuren. Ook buiten de kantoren en op zaterdag kan u op onze lassers rekenen. We zorgen voor een efficiënte afwerking van al uw schuifwanden op maat. En dat steeds binnen de afgesproken termijn.

Bij vragen, problemen of suggesties kan u onze zaakvoerder steeds contacteren. We staan u vriendelijk te woord en garanderen een aangename samenwerking.

Interesse? Contacteer ons dan vandaag nog voor meer informatie over onze werking!

Laswerken Seigers BVBA
Clikc+