Katoenstraat 24 - 2490 Balen
Tel.: 03 500 98 67 info@laswerkenseigers.be
Contacteer ons!
contact
Geniet nog meer van uw terrassen dankzij onze professionals.

Uw totaal op maat afgewerkte terrasoverkapping

Wilt u het maximum uit uw terras halen? Zoekt u als ondernemer een ervaren expert om mee te werken aan een project terrasoverkapping? Reken dan op onze expertise voor prachtig maatwerk.

Hoogstaand materiaal

Onze opgeleide lassers garanderen steeds kwaliteit. Wij werken uitsluitend met hoogstaand materiaal, zodat uw terrasoverkapping regio Balen jarenlang meegaat. Ons bedrijf gebruikt voornamelijk inox en aluminium, maar ook andere afwerkingen behoren tot onze mogelijkheden.

U kan ons inschakelen voor overkappingen met een overspan van 7 meter zonder steunpaal in het midden. We garanderen een zorgvuldige afwerking op maat van uw wensen. Bovendien houden we steeds rekening met uw budget. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Vlotte service verzekerd

Zowel particulieren als ondernemers kunnen een beroep doen op ons in een straal van 50 km rond Balen. We werken terrasoverkappingen af in onderaanneming voor bedrijven. Daarnaast zorgen we zelf voor schitterende overkappingen in lijn met uw tuin en woning.

Dankzij onze ervaring met tal van overkappingsprojecten, rekent u op een vlotte dienstverlening. Wij houden ons aan de afgesproken termijn en komen ook andere afspraken stipt na.

Overtuigd? Contacteer ons dan vrijblijvend voor bijkomende informatie!

Laswerken Seigers BVBA
Clikc+